VVV

Catering en visschotels, Gourmet en fondue schotels, BBQ pakketten, Complete maaltijden en verse Sushi op vrijdag en zaterdag

Catering en visschotels

Viscenter Velserbroek kan u een hele zorg uit handen nemen wanneer u iets te vieren heeft. Of een keer geen zin of tijd heeft om zelf in de keuken te staan. Wij bereiden de meest heerlijke, creatief opgemaakte visschotels voor u, een lust voor het oog en de smaakpapillen.


Gourmet en fondue schotels

Wij maken voor u een mooie schotel met diverse soorten verse vis in kleinere stukjes, zodat deze geschikt zijn voor een gezellig avondje gourmetten, fondue-en of grillen. Dit eventueel begeleid door huisgemaakte sauzen, kruidenboter en zeekraal.


BBQ paketten

Wij kunnen voor u een grote verscheidenheid aan BBQ-pakketten samenstellen, waaronder vuurvaste schaaltjes gevuld met verse vis en schaaldieren, afgewerkt met verschillende kruiden, groenten en marinades. Deze kunt u zo op de BBQ (of in de oven) plaatsen. Uiteraard kunnen wij ook verschillende vis- en garnalenspiezen voor u samenstellen. TIP: hele gevulde vis in BBQ-klem (Bijvoorbeeld Dorade).


Complete maaltijden

Denkt u aan een complete maaltijd met voorgerecht, hoofd- en nagerecht? Viscenter Velserbroek stelt in overleg met u een complete maaltijd samen, waarbij u zelf alleen nog de afwerking hoeft te verzorgen.


Huisgemaakte Sushi

Op vrijdag en zaterdag hebben wij huisgemaakte dagverse Sushi voor u klaarstaan. Diverse soorten van een heerlijke week-end schotel tot schaaltjes met o.a. avocado dragon roll, spicy tuna roll en een nigiri box.Producten van Viscenter Velserbroek,

"Zeeverse kwaliteit met vakmanschap bereid"

Om u een overzicht van alle mooie verse vissoorten te geven nodig ik u graag uit om een kijkje in ons pas  winkel in Velserbroek te nemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor catering en visschotels, gourmet en fondue schotels, BBQ pakketten en zelfs complete maaltijden. Nieuw bij ons zijn de hapjesschotels met de meest luxe vissoorten, wraps en salades en verse Sushi op de vrijdag en zaterdag.

Dagaanbiedingen?

Informeer bij ons wat de dagaanbieding is. Wellicht voor u de juiste aanbieding op het juiste moment!


Direct Bestellen?

023 538 7868